åka tåg.

imorgon skall jag åka tåg i ungefär sex timmar, så lång tid tar det att åka kollektivt till hultsfred. med bil tar det dryga tre timmar. helt sjukt! inte konstigt att folk väljer att ta bilen. dessutom är det billigare. nåväl.

sex timmar, det känns segt, fast ändå inte, gillar att åka tåg ensam. har en fulladdad ipod och en bra bok. yey.
skall iofs träffa Issa på Nisseterminalen också, det skall bli trevligt, inte igår man träffade henne. sushi skall jag äta också.

sen skall jag bära alla mina väskor hem till mig. det kommer bli tungt, jag är svag och klen.

nu skall jag krypa ner i sängen, lyssna på Bob Dylan och äta Ben & Jerry's glass. godnatt.

volbeat!

alltså, egentligen har jag bara en sak att säga, och det är volbeat! Så jävla jävla jävla bra!

ibland är jag efterbliven, jag vet. men när det kommer till musik måste jag låta det komma till mig, hatar när folk skickar låtar och youtubelänkar över msn. om ett band är värt att lyssna på, så kommer jag hitta det. förr eller senare.

the drugs may work?

usch, vilken jävla dag alltså.

vaknade upp med världens migrän, hade bara ibumetin med mig, vilket inte hjälper.
kollade i alla fall på desperate housewives, sen sova sova sova. vid två kom tobias med med pronaxen, tog en, somnade om och vaknade vid fyra och mådde mycket bättre.

tog i alla fall tåget hem, sjukt jobbigt, massa folk & ingen sittplats. nu ligger jag i sängen hemma i Varberg, har inte tänkt göra speciellt mycket mer idag, nu blir det i ditt ansikte och sen blir det mera film. ser fortfarande ut som en tjackpundare runt ögonen. bu fucking hu. imorgon skall jag försöka orka gå ut och fota, har inte gjort det på månader känns det som. inspirationen sinar. more bu fucking hu.

verkar som att jag är ensam i hultsfred hela helgen också. yippiekayeymotherfucker.

the drugs don't work

påvägen från hultsfred i torsdags krockade vi. fast det var inte vårt fel, men det var läskigt ändå. vi slog oss inte så fasligt, jag flög bara in i vinrutan och fick bucklan of doom i pannan. tur att det inte hände en minut tidigare, för då hade jag fått mozzarella sticks i halsen, mina lökringar och jennifers jävla chili cheeze bollar i huvudet. nu klarade jag mig alltså bara med bulan och en loka i knäet. någon som såhär i efterhand är rätt så kul är att jennifer blev knockad av en trasig converse i bakhuvudet.

igår var det håkan hellström på liseberg, det var bra, men inte sjukt bäst. vi kom en halvtimma försent pga ett jävla emo som satt på rälsen och gjorde tågen inställda en timme. sen hamnade vi på nån jävla rockabilly(!) klubb, som vi hade hört skulle vara en hardcoreklubb, fail! Enda bra var att jag kom in gratis, för ersin som jobbade på sticky innan nu mer jobbar på storan. påvägen hem kom det kontrollanter på pendeln, men tack vare mitt sixth sense så hade jag för en gångs skull betalat den där jävla nattaxan. kändes fint.

idag har jag köpt två underbara kjolar. och imorgon ett par ännu mer underbara skor, som var ren kärlek vid första ögonkastet.

ikväll har jag och tobias vart på mammas pasta, vart på Bio och kollat på patrik 1,5, mysigt. promenad hem genom stan i det fina höstvädret. nu skall vi nog kolla på nån mer film. puss!

Tuesday's gone.

idag vaknade jag med känslan av att jag inte tänkte lämna sängen på hela dagen. Nåväl, hade möte inplanerat vid tolv, så med en stor kopp chaite släpade jag mig iväg. väl hemma igen begravde jag mig i sängen i en timma eller två.

sen drog i alla fall älsklings j med mig på utflykt till bullerbyn. vi köpte fika på preem och hade det mysigt i det fina höstvädret. hur fint som helst där, även om husen var mycket mindre än dom ser ut i filmerna.

ikväll har vi haft myskväll, tre små rätter från bambugarden, varsitt paket ben & jerry's half baked och en godispåse. plus idol, efterlyst och insider. med risk att låta som en fjortis, så är ju lill-johan lätt bäst i idol, så jävla söt! och helt underbar röst :)

nu blir det film. puss!










jag vill...

jag vill gå ut och ta en promenad i det fina höstvädret, men jag orkar inte.

jag vill baka fina småkakor, men jag orkar inte.

jag vill laga en god middag, men jag orkar inte.


tror jag går och lägger mig och drar täcket över huvudet.

chans.

kan vara den bästa kent låten.
I trängseln utanför sen december ingen snö
Jag följer efter dig genom kön
Du stryker fingrarna lätt mot min kind
Och i ett ögonblick då allt står still

Så får jag en chans att säga allt det jag aldrig sagt
Så får jag en chans att ge dig allt det du aldrig haft
Men jag är för feg

Det finns ett enkelt svar du är varm när jag är kall
Du tar så lite plats jag tar allt
Jag trycker läpparna lätt mot din hals
Jag frågar: "Gråter du? Du smakar salt."

Du gav mig en chans att säga
allt det jag aldrig sagt
Du gav mig en chans att ge dig
allt det jag aldrig ger dig

Och de små små orden är svåra ord
Och de hårda orden är enkla ord
Och jag fick chansen du gav mig chansen
Men nu är det för sent
Nu är det för sent

De små små orden är svåra ord
Och de hårda orden är enkla ord
Och jag fick chansen du gav mig chansen
Men nu när det för sent
Nu är det för sent

OPEPP

nu skall jag gå ut och gå / springa.

känner den GRÖVSTA opeppen någonsin, men, men jag vet hur jävla gööött det kommer kännas sen. uhjuhj.

Nåväl, skall belöna mig själv med jordnötsås i mängder sen.

lite saker!

Saker man måste göra fasten det är sjukt tråkigt;
- betala räkningar över internetbanken
hatar att man skall behöva trycka in tio miljoner koder på dosan over and over... skjut mig
- Kissa
så jävla tidskrävande och irriterande.

fan, nu kommer jag inte på mer bara för det.

Saker man inte måste göra, fast det är sjukt kul

- Dansa för J iklädd lite kläder till mymymy
gotta love me!
- Bära tyll, inte betala skatt & slå sina barn
kommentarer överflödiga.

Aja, uppdaterar när jag kommer på nåt mer jag stör mig på.

Lazy is my middle name.

Herregud, jag får verkligen ingenting gjort. jag hatar att ha gott om tid på mig, jobbar bäst (bara) under stress.
funderar på att sätta igång med lite nu dock. har inte åstakommit mycket idag, vart på "möte" med min grupp och sen pratat lite med vår handledare. skulle påbörja två distansuppgifter, men istället har jag läst ur heroin diares och ätit kladdkaka. och kollat på tv med niklas & j. inget kommer emellan mina tv-kvällar, det säger jag bara.

har i alla fall fått hem Kristian Anttilas "nya" album lille napoleon, helt sjukt bra. tråkigt att jag inte gillade honom när jag jobbade med han på Sticky. jaja, ledarskapsuppgiften var det, och fältrapport.

halvtid.

I dagarna är det nästan halvtid för alliansen, Reinfeldt har talat och det har handlat mycket om jobb, någon som kvällspressen verkar vara lite putt för, och man kan inte minst läsa om det sen i läsarnas kommentarer och reaktion.
när jag läser dom blir jag mest arg, men sen även lite ledsen och upprörd. Socialdemokraterna har under en herrans massa år byggt upp den svenska välfärden, skapat ett samhälle och en vision som dom sen inte kunnat leva upp till.

det skall löna sig att arbeta, kanske en av moderaternas mest uttjatade slagord (såsom "gör det rika rikare" som sossarna ganska så frekvent använt sig av de senaste två åren...) men det är ju sant. det skall löna sig att utbilda sig, jobba och tjäna sina egna pengar. det skall inte kunna gå att komma undan och skita i och jobba. kan man jobba skall man jobba. punkt.

jag kanske är tuff i mitt resonerande, finns så många sjuka människor, både psykiskt och fysiskt som inte kan jobba, men skall vi kunna få möjlighet att förbättra psykiatrivården, och all annan vård bygger det ju någonstans på att alla arbetsföra människor skall sluta utnyttja systemet.

hela vårt svenska samhälle bygger på att man jobbar, dock missbrukar vissa detta, och tänker "alla andra jobbar" yey. vi måste skippa "alla andra" tänket och se till oss själva, vi jobbar för att vi skall kunna skapa oss det liv vi vill ha, göra de saker vi vill. ingen annan än du själv bär själv ansvaret för ditt eget liv.

skattesänkningen som moderaterna har genomfört, ger en "vanlig arbetare" ungefär 1000:- mer i månaden, någonting som är mer än välbehövligt nu när lågkonjuktur väntas. sverige har redan extremthöga skatter, och sen jag själv började arbeta och tjäna mina egna pengar är det mer än intressant att se vart de där 30% man varje månad "ger" till staten verkligen tar vägen. och jag vill inte att dom skall hamna hos en arbetskygg vegan med vänstersympatier.

fett

har just tryckt i mig en jävla massa fett och mitt hår är fett. mysig kombo alltså. flottigt hår kan vara det värsta som finns, skabb skabb skabb. har gjort mig så skabbig som möjligt dagen till ära, så j. skall få en upplevelse hon sent kommer glömma. fast, egentligen beror det mest på att jag har vart så jävla lat idag, och inte orkat duscha.

jaja, meningslöst inlägg, men vad jag egentligen ville säga är att jag nu skall bege mig åter till de småländska skogarna, och mitt hem i Hultsfred. Ser så mycket fram emot att se smålandstenar, värnamo, vetlanda & målilla. fyfan vad jag hatar den jävla vägen. som grädde på moset har j ingen sterio i sin bil, inte ens en jävla radio. blir allsång med håkan, som vanligt.


747 & skor.

jag har fått lite av en kent renässans. har fått hem diskografin, 32 skivor, och jag lyssnar sönder typ, jag känner att jag har gått och blivit så djup på senaste tiden, vart är hardcore-tezz0r?

nåväl, jag är också mitt uppe i att leta höst/vinterstövlar. har visserligen kvar mina från förra hösten, men vill ha ett par ridstövelliknande i alla fall nu först, sen skall jag även kirra upp mig på ett par chokladbruna. och minst ett par nya ankelboots, helst två, om jag hittar några nice vill säga. Ett par kängor skulle också sitt fint. och kanske nya pumps? eller inte, eller jo, ett par röda, eftersom jag har festat sönder mina röda favoriter.

den som dör får se.

idag har jag jobbat. jag körde moppe till & från jobbet och kände mig som femton. Körde lite som jag ville, ibland på vägen, ibland på trottoaren, ibland på cykelvägen. levde mitt eget liv helt enkelt, precis så som jag brukar göra. gör det jag känner för stunden, och kom undan med det.

var en sväng hos lajnowh också, sov och köpte godis. och läste spermaharen. jahopp, det är väl det jag har sysslat med.
nu ligger jag i sängen, kollar på extra extra, som äntligen börjat, måns är så rulig.
puzz

Det är något allvarligt fel på mig.

Faktiskt, så är det de.
I Går somnade jag runt 02:30, var vaken en kortis vid 13:30, somnade om och vaknade 17:30. sen hade jag och j. myskväll med idol, pizza och massa annat gott. Somnade strax efter tolv, och vaknade nu, vid tio. Det är fan lite sjukt.

Så nu hoppas jag att jag är frisk, men skall ta det lungt på dagen, lyssna på *Nsync och ligga i soffan.
Ikväll blir det kanske pub-kväll på metropol, nice nice.

RSS 2.0